Landscape view not supported, please use portrait view!

Opština Stari grad

15.05.2021
Featured image

U korak sa vremenom na temeljima tradicije – Opština Stari grad

Beograd ćete najintenzivnije osetiti ako krenete od Kalemegdana do Terazija, od novog naselja Beograd na vodi, pa sve do Dunavske ulice i Ušća Save u Dunav.

Život na najstarijoj beogradskoj opštini je dinamičan, kako i priliči centru dešavanja jedne od evropskih metropola. Zbivanja su raznolika, pa će svaki senzibilitet zadovoljiti svoj afinitet.
Atraktivne građevine locirane na Starom gradu postale su simboli čitavog Beograda. Arhitektura u duhu internacionalne moderne je impozantna i datira iz vremena između dva svetska rata, kao i posle drugog svetskog rata.
Nije tajna da posedovanje nekretnine na ovoj opštini predstavlja pravu dragocenost za vlasnika, a prestiž i višestruku benefit za njihove kupce i zakupce.

Svi segmenti života su ovde našli mesto i stvaraju dobru sinergiju, zadovoljavajući potrebe savremenog čoveka na više nivoa.
Parkovi i šetalište pored reke su sinonim za relaksaciju i uživanje u prirodi.
Umetnost je ovde podržana u svim njenim oblicama, kroz pozorišne repertoare, muzeje, galerije, koncertne dvorane, četvrti mladih kreativaca.
Enterijeri kao umetnička dela namenjena hedonizmu, zalogaji od tradicionalnih do egzotičnih, nalaze se u širokoj ponudi restorana i kafea.

Usklađenost koraka sa vremenom u pravcu budućnosti je pravi izbor kretanja uspešnih poslovnih ljudi. Poslovna zgrada MJ47, predstavlja spoj modernog dizajna i napredne tehnologije. Luksuz i komfor savremenog poslovanja obezbeđeni su u epicentru događanja, uz pristupačnost svim entitetima potrebnim za efikasne poslovne procese, dobru konekciju sa svim delovima grada i parking mesta. Informacije o ponudi dostupne su klikom na sliku.

Značajne znamenitosti poput Starog i Novog dvora, Narodne skupštine, Pošte, pozorišta, muzeja galerija, pešačke i glavne trgovačko-poslovne zone Knez Mihailove ulice, istorijskog utvrđenja i parka Kalemegdan, nalaze se na teritoriji ove opštine. Atmosfera, u kojoj duh modernog i kosmopolitskog oplemenjuje temelje tradicije, je idealna za održavanje važnih kulturnih i poslovnih manifestacija, zato organizatori biraju lokacije baš na opštini Stari grad.

Ukoliko je ovo ambijent po Vašoj meri, pogledajte ponudu nekretnina na opštini Stari grad i kontaktirajte nas.