Landscape view not supported, please use portrait view!

Projekti

MJ47 – Spoj savremenog dizajna i tehnologije

Projekat MJ47 je izuzetan koncept savremenog poslovanja i izdvaja u ponudi jer poseduje parking mesta u garaži kojima je omogućen lak pristup sa ulice.
Fasada zgrade čine celinu modernog dizajna ravnih linija u savršeno kombinaciji sa diskretnim svetlima. Takođe IT sistem povezivanja na internet mrežu kojim zgrada raspolaže je najsavremenije tehnologije i BMI sistema, kao i sistem centralnog grejanja i hlađenja unapređene tehnologije.

MJ47 projekat

Lokacija, lokacija i lokacija.

MJ47 je zgrada smeštena u jezgru Beograda svega nekoliko koraka udaljena od svih znamenitosti Starog grada.
Ova poslovna zgrada nalazi se u blizini opštine Stari Grad, brojnih komercijalnih sadržaja kao što su pošta, banka u delu ulice Majke Jevrosime koja gravitira centru, istovremeno nedaleko od Skupštine i brojnih uslužnih sadržaja kafea, restorana i zona za šetanje. Zgrada je udaljena laganim hodom od Terazija i Knez Mihailove ulice u kojima su smešteni brojni poznati hoteli…

MJ47 projekat

Prijemni hol

Prijemni hol, veoma prostran konstruisan je takođe da čini spoj modernog dizajna New York-a i skadinavskog minimalizma u koji je savršeno uklopljena sa komadima unikatnog nameštaja lokalnih dizajnera. Poslovna zgrada je opremljena novim liftom marke Kone koji vodi do svih etaža, dodatnim stepenicama, Protivpožarnim ulazima i izlazima i velikom recepcijom koja je pogodna za sastanke otvorenog tipa sa klijentima.

MJ47 projekat

Opis poslovnih prostorija

MJ47 poseduje poslovni prostor koji se proteže na 6 etaža, predstavlja jednu celinu za izdavanje sa nezavisnim električnim brojilom, manjom terasom orjentisanom prema ulici, dva toalet i izvodima za kuhinju. Svaka Etaža poseduje dodatni prostor koji može da služi za smeštaj arhive.

MJ47 projekat

Parking prostor

Na raspolaganju je od 01.09.2021. godine i parking prostor koji se nalazi iza zgrade i predviđeno je parkiranje jednog vozila po jednom spratu poslovne zgrade. Na ovaj način zgrada dobija na funkcionalnosti i kvalitetu te korisniku pruža maksimalnu udobnost i mogućnost rada u pozitivnom okuruženju.

Opis jedne poslovne celine

MJ47 poseduje ukupno 6 etaža, jedan novi lift, dok svaki sprat poseduje sopstveno električno brojilo. Poslovna celina čini kompletnu površinu jednog sprata/etaže i kao takva se izdaje. Cena zakupa iskazana za jednu poslovnu jedinicu – jednu etažu u zgradi.

MJ47 projekat

 

U prilici smo da ponudimo svakom klijentu razgledanje zgrade i formiranje ponude prema njegovim zahtevima a u skladu sa politikom poslovanja.
Kontakt servis i kompletan servis prilikom izdavanja pruža JD Properites and Consulting doo i raduje se svakoj novoj poslovnoj saradnji.
Kontakti
Web: www.mj47.rs
www.jdproperties.rs
Adresa: Majke Jevrosime 47, Beograd
Telefon: 061 69 17 238
E‐mail: office@jdproperties.rs
Reg.br.: 1293