Landscape view not supported, please use portrait view!

Kuća za prodaju Bavanište, 600m2, ID1682

Cena: 499.000 €

 • Tip Objekta:

  Kuća

 • Kvadratura:

  688 M2

 • Struktura:

  15

 • Grad:

  Grad Beograd

 • Opština:

  Kovin

 • Opis lokacije:

  Bavanište

Zainteresovani ste za ovu nekretninu?

Kontaktirajte nas
Opis

Old Mayor House

Nekretnina Old Mayor House (Kuća starog gradonačelnika) je austrougarska kuća iz 19. veka, na svega 30 minuta vožnjom od Beograda, 8 km od Pančeva i 12 km od Smedereva. Smeštena je u živopisnom mestu u blizini reke Dunav i susednog rezervata prirode Deliblatska peščara.

Renovirana je u potpunosti pre desetak godina uz korišćenje kvalitetnih završnih obrada. Svi originalni detalji su obnovljeni kako bi zadržali svoju pravu izvornu lepotu. Kuća je oaza nadomak grada koja korisniku pruža udobnost, daje mu mir i spokoj.

Imanje je zadržalo tradicionalna obeležja kao što su ambar, bunar, sušara, roštilj, plastenik i vinski podrum. Uz to, moguće je sa ovom nekretninom kupiti i 1,5 ha voćnjaka sa stablima kajsije i oraha koji je u vlasništvu vlasnika kuće.

Okućnica je kompletno uređena i ograđena. U sklopu nje su mali vinograd, voćnjak i organska bašta. Pored glavne kuće sa aneksom (koji se može koristiti kao kancelarija ili kao zasebni stan) su odvojena letnja kuća kao i zasebna zgrada za kućnu destileriju, mikro-pivaru ili mali proizvodni pogon.

Rezidencija pruža mogućnost življenja u jedinstvu i skladu sa prirodom. Takođe pruža mogućnost realizovanja sopstvenog biznisa pošto tavan i aneks omogućavaju dodatnih 400 m² radnog prostora.

Kuća je u potpunosti renovirana i obnovljena koristeći se tradicijom građevine u kojoj je nastala, kao i koristeći originalna arhitektonska i dekorativna rešenja omogućivši da debeli zidovi i spušteni plafoni visine 3.8 m pružaju veoma dobru toplotnu izolaciju tokom godine.

Depandansa vile je zasebna i kompletno renovirana kuća za goste ili starije članove porodice sa dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom, spavaćom sobom i tremom.

Za potrebe održavanja bašte i voćnjaka može se koristiti voda sa dubine oko 100 m a za piće se koristi voda iz gradskog vodovoda. Košarkaško igralište nudi prostor za decu i igru a postoji puno prostora za postavljanje bazena.

Cena: 499,000.00 EUR

Kuće: glavna vila, zasebna letnja kuća, aneks.

Ukupna stambena površina: 688 m²

Korisni prostor: 1068 m²

Zemljište: 3000 m² plus (opciono) obližnji voćnjak od 13,800.00 m².

Broj prostorija: 15 (plus dodatnih 300 m² otvorenog tavanskog prostora koji se može pretvoriti u dodatne sobe ili kancelarije).

Broj kuhinja: 3 nezavisne kuhinje, opremljene kućnim aparatima Bosch.

Broj spavaćih soba: 5 (svaka 20 m² ili više).

Broj kupatila: 3 potpuno opremljena prostrana kupatila.

Vrsta grejanja: centralno (plin), peći i kamin na drva.

Godina izgradnje: 1865, renovirana 2011.

Opremljenost vile: kamin, visoki plafoni, vitraž, drvene grede, PVC stolarija sa komarnicima, renovirani nameštaj raznih stilova (secesija, bidermajer i altdeutsche), telefonski priključak, Internet, sistem za daljinsko video nadgledanje sa LED kamerama, alarm, satelitska TV.

 

Opremljenost dvorišta: dvorište sa višegodišnjim parkom sa stazama za šetnju, borovima, seforama, stablima ginko biloba i bambusa, brezama i lejama ruža, nudi potpunu privatnost i užitak jer je skriveno od pogleda visokom ogradom i zidom.

Ostalo: bunar i vlastiti arteški bunar, zidani roštilj i ražanj sa motorom, organska bašta i plastenik (50 m²), voćnjak (stotinak stabala – jabuka, kruška, šljiva, trešnja, višnja, dud, japanska jabuka, kivi, dunja, mušmula, oskoruša, aronija, različito bobičasto voće, kajsija, pitomi kesten, dren, smokva, badem, maslina, limun, zova…), vinograd (300 čokota vinskih i stonih vrsta grožđa) i nekoliko košnica sa pčelama.

Poslovni prostor: 88 m² (sa posebnim strujomerom) i posebnim pristupom s ulice.

Proizvodni pogon: 150 m², pogodan za manju destileriju/pivaru ili radionicu.

Ostava: ambar u dva nivoa omogućuje 150 m² prostora za skladištenje ili druge svrhe.

Vinski podrum: originalni podrum sa svodovima od cigle sa konstantnom temperaturom od 13C.

Parking: mogućnost parkiranja više od 10 automobila unutar poseda i više od 30 automobila van objekta.

 

Dodatne informacije

 • Sprat (od) / Spratova

  /1

 • Lift

  NE

 • Garažno mesto

  DA

 • Garaža

  NE

 • Opremljenost

 • Bašta

  Dnevni boravak

  Garažno mesto

  Hodnik

  Kuhinja

  Kupatilo

  Magacin

  Ostava

  Parking

  Podrum

  Radna soba

  Spavaća soba

  Spremište

  Tavan

  Trpezarija

  Vinski podrum

Lokacija