Landscape view not supported, please use portrait view!

Jasna Bajić-Ljubičić

Jasna Bajić-Ljubičić PartnerJasna Bajić-Ljubičić

Partner

Jasna je svestrana, izuzetno komunikativna i otvorena osoba koja se u poslu ističe svojim izraženim analitičkim sposobnostima i rešavanjima problema koji su usko povezani sa imovinsko-pravnim statusom nekretnina. Pored dugogodišnje prakse na terenu, raspolaže iskustvom u izradi ugovora o zakupu, formiranja propratne dokumentacije i pružanja podrške prilikom realizacije kupoprodaje i zakupa visoko budžetnih nekretnina.

Jake veze sa dijasporom koje je kontinuiranim radom stvorila čine je veoma sigurnom prilikom postizanja visokih ciljeva. Poznavanje tržišnih kretanja, stanja ponude i potražnje, te svih karika u lancu, od momenta upoznavanja klijenata i njegovih potreba, do realizacije su ovu mladu osobu poslale u orbitu tržišta nekretnina. Njena potreba za stalnim napredovanjem i usavršavanjem poslovanja vode je u novoosnovanu firmu JD Properties, sa kojom teži da postavi visoke norme i razvije se kao savetnik klijenata da su uvek na jedan korak ispred svih.

Osoba koja svakom klijentu prilazi kao novom izazovu, uspešno i sigurno rešava najteže probleme koje donose poslovi, a kao što su: pregovaranje, sastavljanje dokumentacije, konsultacije sa renomiranim advokatskim timovima, katastrom i pravosudnim sistemom. Njena upornost i razumevanje problema u kojima se klijenti nalaze, razlikuju je od konkurencije i čine je liderom koji se odlično prilagodio savremenom poslovanju.

Godinama je, kao direktor i partner, predvodila uspešan tim agenta za nekretnine i kompaniju koja se na tržištu nekretnina odlično pozicionirala i koja i danas postoji. Stručnu praksu je obavljala u renomiranoj firmi koja se bavi zakupom nekretnina i u istoj stekla odlične odnose sa klijentima, saradnicima i brojnim diplomatskim predstavništvima.

Diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu 2009. godine. Doktorirala na Prirodno matematičkom fakultetu u Beogradu 2018.

Kao stipendistkinja EU i Srbije u Španiji (2007), gde pored struke usavršava znanje španskog jezika, kojim vlada na višem aktivnom nivou. Osim njega, aktivno se služi engleskim jezikom, a pasivno – nemačkim.

Udata, majka dvoje dece – Mihajla i Vere.

EMAIL: office[at]jdproperties.rs

TELEFON: +381(0)66 802 73 77
TELEFON: +381(0)61 691 72 38