Landscape view not supported, please use portrait view!

Naš tim

Više od 20 godina iskustva u poslovanju sa nekretninama.

Tim predvode iskusni poslovni partneri koji su se svojim radom i zalaganjem istakli na tržištu nekretnina, pre svega svojim savremenim pristupom, znanjem engleskog i španskog jezika, poznavanjem mentaliteta klijenata i strukture gradskih opština

 • Jasna Bajić-Ljubičić

  Partner

  Jasna je svestrana, izuzetno komunikativna i otvorena osoba koja se u poslu ističe svojim izraženim analitičkim sposobnostima i rešavanjima problema koji su usko povezani sa imovinsko-pravnim statusom nekretnina. Pored dugogodišnje prakse na terenu, raspolaže iskustvom u izradi ugovora o zakupu, formiranja propratne dokumentacije i pružanja podrške prilikom realizacije kupoprodaje i zakupa visoko budžetnih nekretnina.

  Jake veze sa dijasporom koje je kontinuiranim radom stvorila čine je veoma sigurnom prilikom postizanja visokih ciljeva. Poznavanje tržišnih kretanja, stanja ponude i potražnje, te svih karika u lancu, od momenta upoznavanja klijenata i njegovih potreba, do realizacije su ovu mladu osobu poslale u orbitu tržišta nekretnina. Njena potreba za stalnim napredovanjem i usavršavanjem poslovanja vode je u novoosnovanu firmu JD Properties, sa kojom teži da postavi visoke norme i razvije se kao savetnik klijenata da su uvek na jedan korak ispred svih.

  Osoba koja svakom klijentu prilazi kao novom izazovu, uspešno i sigurno rešava najteže probleme koje donose poslovi, a kao što su: pregovaranje, sastavljanje dokumentacije, konsultacije sa renomiranim advokatskim timovima, katastrom i pravosudnim sistemom. Njena upornost i razumevanje problema u kojima se klijenti nalaze, razlikuju je od konkurencije i čine je liderom koji se odlično prilagodio savremenom poslovanju.

  Godinama je, kao direktor i partner, predvodila uspešan tim agenta za nekretnine i kompaniju koja se na tržištu nekretnina odlično pozicionirala i koja i danas postoji. Stručnu praksu je obavljala u renomiranoj firmi koja se bavi zakupom nekretnina i u istoj stekla odlične odnose sa klijentima, saradnicima i brojnim diplomatskim predstavništvima.

  Diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu 2009. godine. Doktorirala na Prirodno matematičkom fakultetu u Beogradu 2018.

  Kao stipendistkinja EU i Srbije u Španiji (2007), gde pored struke usavršava znanje španskog jezika, kojim vlada na višem aktivnom nivou. Osim njega, aktivno se služi engleskim jezikom, a pasivno – nemačkim.

  Udata, majka dvoje dece – Mihajla i Vere.

 • Dragana Badnjevac

  Partner

  Dragana je prepoznata kao profesionalac u oblasti trgovine luksuznim nekretninama. Diplomirani je ekonomista sa ekspertizom iz oblasti korporativnog poslovanja, sa akcentom na prodaju i finansije. Uspešno inkorporirana znanja joj značajno doprinose u praćenju kretanja na tržištu, razumevanju poslovnih odluka klijenata i sigurnosti u pregovaranju.

  Po prirodi energična i svestrana, tražila je način da involvira svoja znanja i interesovanja u smeru maksimalnih ostvarenja.

  Prepoznajući tržište nekretnina kao multidimenzionalno i dinamično, pravi poslovni zaokret sa ciljem da ostvari svoj pun potencijal kroz sinergiju kretanja, komunikacije, estetike i kreativnosti pri rešavanju problema. Prethodnih godina karijeru je gradila na istaknutim projektima iz domena nekretnina. Danas je partner u JD properties.

  Otvorena komunikacija, pažljivo slušanje i prepoznavanje potreba i želja klijenata čine je besprekornom u kreiranju pozitivnih ishoda.

  Klijenti kod nje cene stručnost, stav, posvećenost i odgovornost, pored harizme i podrške od ideje do realizacije.

 • Mirjana Jokić

  Poslovni asistent

  Mirjanina ekspertiza je organizacija efikasnog poslovanja na dnevnoj bazi, kako bi klijenti JD properties-a dobili nepodeljenu pažnju partnera i agenata.

  Dve decenije dugu karijeru je gradila u korporacijama na poziciji poslovnog asistenta, kontinuirano se usavršavajući u domenu upravljanja odnosima sa klijentima i povećanju efikasnosti radnih precesa. Sa prethodnih angažmana ponela je iskustvo iz segmenta zakupa poslovnih prostorija, od pregovaranja do izrade neophodne dokumentacije.

  Klijenti kod nje cene odlično poznavanje načina poslovanja i regulative, pored komunikativnosti i brzine koju zahteva dinamično tržište nekretnina.