Landscape view not supported, please use portrait view!

O nama

JD Properties
JD Properties
Mesto gde jesi

JD properties je savremeni koncept poslovanja na tržištu nekretnina. Kreiran je tako da proces odabira, kupovine ili zakupa nekretnine teče neometano i rezultira profitabilnom investicijom.

Nekretnina je tu da podrži Vaše poslovne uspehe i sačuva Vašu privatnost.
Slušamo Vas pažljivo, povezujemo Vaše zahteve sa dinamikom tržišta, znanjem i dugogodišnjim iskustvom. Pripremamo Vas za svaki korak tokom procesa i realizujemo uspešne saradnje.

Naš tim

Aktivno učešće na tržištu nekretnina, kontinuirano stručno usavršavanje, edukacije u domenu poslovanja i pregovaranja kvalifikuju naš tim da Vas podrži u kupovini, prodaji i zakupu zemljišta, poslovnih zgrada, luksuznih rezidencijalnih nekretnina.

JD Properties - Stari Grad

Tim JD properties čine licencirani agenti koji prepoznaju važnost vremena i celovitost usluge. Prema Vašim potrebama uključujemo i eksterne saradnike kako bi Vaše iskustvo u radu sa nama bilo sigurno, efikasno i prijatno.

Angažujemo profesionalce iz renomiranih advokatskih kancelarija, osiguravajućih i proceniteljskih kuća iz segmenata pravno savetovanje, procene isplativosti i rizika upravljanja investicijom. Nismo zanemarili važnost estetike, korisnosti i komfora, arhitekte i dizajneri su tu da pretoče Vaš životni stil u prostor.

Vidimo se na lokaciji.
Dobrodošli
JD properties
Majke Jevrosime 47
11102 Stari grad – Beograd